КОШИК

Статті та новини

"ГРАФЕН". Нова послуга !

Wash 4 Cars слідкує за новинками які презентують топові компанії по виготовленню засобів для захисту Вашого авто і надання йому неповторного вигляду. Так під торговою маркою «303» вийшов на ринок новий продукт , який вартий уваги. Це Graphene Nano Spray Coating , по нашому просто - Графен :)  Graphene Nano Spray Coating (Графен) – це нове захисне покриття на основі оксиду графена , що забезпечує високий рівень захисту протягом 12 місяців. Коментарі виробників та відгуки «закордонних експертів» по даному засобу нас дуже вразили .  

І так заявлено , що Графен :

1. Надає 12 місяців преміального захисту ;

2. Його можна наносити на лакофарбове покриття , хром , диски , скло. 

3. Після нанесення покриття також набуває підвищеного блиску і прозорості.

4. Покриття також має великий кут контакту з водою, що забезпечує значні гідрофобні властивості, які перешкоджають прилипанню води до фарби

5. Продукт також знижує температуру поверхні, що зменшує кількість плям від жорсткої води на фарбі автомобіля .

Ми вже провели свої , незалежні , випробовування даного продукту , на автомобілі Jaguar чорного кольору.  І чесно кажучи ми вражені. Графен проявив і підкреслив всю глибину кольору , кузов отримав мокрий сяючий ефект . Прекрасні гідрофобні властивості , а це дуже актуально в дану пору року. Однозначно наші рекомендації , продукт гідний . Також рекомендуємо перед нанесенням Графену вимити , провести глибоке очищення і бажано знежирити кузов чи іншу поверхню. Оскільки покриття (Графен) проявить і законсервує всі залишки забруднення. Ефект від Графену і його тривалість Вас приємно вразять.

Вартість послуги на нашій автомийці, в залежності від класу автомобіля, починається від 1000 грн.

Запис можна здійснити за тел. (098) 052-01-01

Слідкуйте за нашим telegram в якому ми викладаємо результати наших робіт 

https://t.me/Wash4Cars1

або переходьте по посиланню telegram в шапці сайту  

Назад